Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag11.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

ETC över 6 000 prenumeranter

Publicerad: 4 Februari 2014, 10:58

Vi ligger över alla uppsatta mål. Det säger Andreas Gustavsson, chefredaktör på Dagens ETC som tre veckor efter starten nu har 6 000 prenumeranter.


Ämnen i artikeln:

ETC

Då återstår fortfarande ett hundratal att registrera. Dessutom tillkommer lösnummerförsäljningen som kom igång i förra veckan.

Efter snart en månad med Dagens ETC kan jag konstatera att vi ligger över alla uppsatta mål. Det gäller både papper och digitalt, där vi första veckan närmade oss 200 000 unika besökare, säger Andreas Gustavsson.

Ett stort problem när man drog igång var att alla prenumeranter inte fick sin tidning. Och det är ännu inte helt löst.

Ett fåtal är fortsatt utan tidning. Det ska vara löst denna vecka. Och det är beklagligt att det dröjt så lång tid. Vi har försökt kompensera med digital läsning.

Generellt sett har läsarna varit tålmodiga menar Andreas Gustavsson.

De förstår att det här är en mycket stor satsning och har vänligt nog överseende med oss när vi botar de barnsjukdomar som projektet medfört.

Även annonsförsäljningen har gått bra:

Vi ligger över uppsatta mål även vad gäller annonsinsäljning och har idag en volym som vi aldrig tidigare varit i närheten av. Här ska vi dock göra en fördjupad analys om ytterligare någon vecka.

Premiär för ETC:s dagstidning

Ämnen i artikeln:

ETC

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.