Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag12.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Erfors: Jag har aldrig låtit någon påverka mig publicistiskt

Publicerad: 11 juni 2009, 06:19

På sin blogg kommenterar nu Staffan Erfors han slutar på Expressen. Där skriver han också om sin kärlek till kvällstidningen som han nu får älska "på lite avstånd, som när jag var sju år".


Där skriver han bland annat att hans erfarenheter som FN-soldat i Libanon lärt honom att aldrig döma andra. Samt att han är vän och bekant med många av de personer som han skrivit om under åren på tidningen.

Han ställer också frågan om vilka journalister det är som efterfrågas?

”Med många eller få kontakter? Med liten eller stor livserfarenhet? Svaret visar sig säkert under åren som följer. För jag är varken den förste eller den siste att lämna tidningsvärlden under uppseendeväckande former.
Dock är jag unik på ett sätt: jag har inte överträtt några pressetiska riktlinjer och något brott är jag heller inte misstänkt för. Men icke desto mindre inser jag att situationen blev ohållbar för Expressen, vi var tvungna att gå skilda vägar.”

Läs mer på bloggen:
 

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.