Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag30.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

En hoj kommer lastad – med reklam

Publicerad: 6 November 2007, 14:53

Hör du något på gatan som knattrar kan det vara annonspaketet Hela Skåne som är ute och med sin nya giv - släpmarknadsföring.


Silverfärgade vespor som drar silverfärgade släpvagnar med reklamskyltar på. Det är något som annonspaketet Hela Skåne nu kan erbjuda i och med samarbetet med Look Media.

På släpen finns högtalare som kan spela jinglar eller musik. Men där finns också en bluetoothutrustning som skickar budskap eller erbjudanden till alla inom 20 meters som har en mobiltelefon med den funktionen aktiverad.

– Det känns kul att vi kan erbjuda den här typen av koncept också, som komplement till våra printlösningar, säger Hela Skånes vd Robert Bäcklin.

Vesporna kör runt i Malmö, Göteborg, Stockholm och Köpenhamn. Förutom släpreklam erbjuder man också vandrande reklamskyltar samt producerar reklamkort som kan fästas på bilar och cyklar till exempel.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.