Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Eljesters grundare till Piteå-Tidningen

Publicerad: 3 april 2019, 06:44

Markus Odevall.

Markus Odevall, som grundade nyhetstjänsten Eljester Norrbotten i juli 2014, får den nyinrättade rollen som affärs- och kommunikationschef på Piteå-Tidningen.


Ämnen i artikeln:

Stampen

Markus Odevall har en bakgrund på Göteborg-Posten och Stampen, samt har tidigare skrivit analyser för Medievärlden Premiums räkning. 2014 grundade han nyhetstjänsten Eljester Norrbotten som sprider nyheter om och från Sveriges nordligaste län.

De senaste åren har Markus Odevall ansvarat för en yh-utbildning i digital strategi i Piteå. Men nu går han alltså till Piteå-Tidningen där han får den nyinrättade rollen som affärs- och kommunikationschef samt tar plats i företagets ledningsgrupp.

”Det är kul att vara tillbaka på allvar i branschen och dessutom på just Piteå-Tidningen! Piteå älvdal är en spännande region och PT har en stark position här, vilket jag tror är en nödvändighet för att lyckas. Jag ser fram emot att bygga vidare på den positionen och samtidigt utveckla affären så att fler vill och kan ta del av vår journalistik”, säger Markus Odevall i ett pressmeddelande.

Piteå-Tidningen har funnits i över hundra år. I dag arbetar 40 anställda på företaget som ägs av arbetarrörelsen och enskilda personer i Piteå älvdal. Utöver Piteå-Tidningen ingår varumärkena varumärkena LAB, Let’s Display, NEOK och tryck i Norrbotten i koncernen.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Stampen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News