Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Egmont startar kundtidningsförlag

Publicerad: 17 Augusti 2012, 05:46

Egmont startar kundtidningsförlag tillsammans med tidigare chefredaktörerna Elin af Klintberg (Plaza Magazine) och Mårten Niléhn (Residence).


Ämnen i artikeln:

Egmont

Kundtidningsförlaget Klintberg Niléhn kommer att jobba med kunder inom mode och skönhet, upplevelser och resor, inredning och design, teknik och bilar.

Enligt ett pressmeddelande siktar Klintberg Niléhn på att bli ”ett av branschens ledande förlag inom kundtidningar och uppdragsjournalistik, från papperstidningar till webben och digitala lösningar, men kommer också erbjuda tjänster inom strategisk rådgivning och affärsutveckling.

Det finns i dag ett stort sug efter uppdragsjournalistik som vilar på kvalitet och särart, ett behov som bara kommer växa sig större. Därför kommer vi samla ett riktigt drömlag runt oss och jobba med Sveriges bästa fotografer, skribenter och formgivare. Att göra detta tillsammans med Egmont gör att vi får muskler redan från början och kommer in i värmen. Det finns många fördelar med ett stort företag, säger Elin af Klintberg i pressmeddelandet.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Egmont

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.