Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Egmont lanserar tidning om historiska brott

Publicerad: 25 januari 2017, 13:00

Egmont släpper historietidning om brott och mysterier.

Mediekoncernen vill möta det växande historieintresset. Släpper tidning om historiska brott, gåtfulla händelser och oförklarliga fenomen.


Ämnen i artikeln:

Egmont PublishingEgmont

Den nya tidningen riktar sig till alla som är historieintresserade. Enligt ett pressmeddelande består innehållet i tidningen av gamla svenska mordfall med världshistoriska mysterier, såväl kända som okända.

”Oförklarligt, gastkramande och engagerande är våra ledord. Tidningen fyller en lucka i historiesegmentet i tidningshyllan, och vi har stora förhoppningar om att den kommer bli riktigt välläst”, säger Håkan Ström, chefredaktör på Egmont Publishing i ett pressmeddelande.

Den planerade utgivningen är fyra nummer per år. Och första utgåvan finns redan i butik. I den får publiken läsa mer om Jack the Rippers första offer, en svenska. Samt om hur Hitler planerade ett koncentrationsläger utanför Sjöbo i Skåne.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Egmont PublishingEgmont

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.