Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Egmont lanserar magasin om glutenfri mat

Publicerad: 2 December 2016, 08:30

Den nya matmagasinet Glutenfri Matlust ska utkomma fyra gånger om året och det riktar sig till alla "som vill leva en sund livsstil och har ett intresse för ny, spännande mat".


Ämnen i artikeln:

Egmont Publishing

”Vi vill inspirera till att äta näringstät mat med mycket grönt, att röra på sig och att njuta av det naturliga och goda i livet. Alla recept som tidningen bjuder på ska smaka gott, vilket inte alltid är en självklarhet i den glutenfria världen. Vi kallar det för ‘den glutenfria livsstilen’ och det är mer än bara glutenfria recept”, säger Malin Randeniye, dietist och chefredaktör, i ett pressmeddelande.

Malin Randeniye grundade Glutenfri Matlust 2014. Då som ett onlinemagasin. Två år senare är lanseras det första numret av printprodukten, som görs tillsammans med Egmont Publishing:

”Vi är jätteglada över att ha fått till den här satsningen tillsammans med Malin. Vi vet att det finns en stor efterfrågan på ett modernt matmagasin där allt är glutenfritt och näringsrikt, men med smaken i fokus”, säger Hélène Mönnich Börjeson, ansvarig utgivare på Egmont Publishing, i en kommentar.

I matmagasinet som riktar sig till såväl glutenintoleranta som andra utlovas bland annat krönikor, resereportage och intervjuer.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Egmont Publishing

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.