Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Efter fotbollsskrällen – Mittmedia gör e-bok om Östersund FK

Publicerad: 25 augusti 2017, 09:31

Mittmedia släpper en e-bok om Östersund FK:s väg till Europa Leagues gruppspel.

I går kväll går tog sig Östersunds FK (ÖFK) till gruppspelet i Europa League. Nu släpper Mittmedia en e-bok om fotbollslagets resa.


”Vi tar er med på den makalösa resan som ÖFK har gjort. Det är både skön läsning och en hel del för de mest inbitna fansen”, säger redaktören Martin Löf Nyqvist, som gått igenom omkring 1 000 Mittmedia-artiklar och bilder om laget under arbetet med boken.

E-boken som enligt ett pressmeddelande innehåller ”allt om lagets äventyr i kvalet till Europa League” är exklusiv för Mittmedias prenumeranter.

Prenumeranterna och pluskunderna har kunnat se de senaste två bortamatcher i Europa League via sina Mittmedia-abonnemang. Och intresset har varit stort. Därför släpps nu en e-bok om Östersund FK Europaresa – och vägen dit.

”Det känns helt rätt att erbjuda långläsning om ÖFK:s rätt makalösa Europacupspel för våra pluskunder. Och för oss är det kul att kunna ge ut en e-bok om det, förhoppningsvis med lite mer exklusiv känsla än en vanlig artikel”, säger Mittmedias sportchef Henning Johannesson.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.