Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Ebba von Sydow gör modemagasin

Publicerad: 5 oktober 2010, 14:29

Ebba von Sydow lämnade Bonnier tidigare i år för att göra programmet Det kungliga bröllopet i SVT. Nu får hon ett eget modemagasin i SVT.


Ämnen i artikeln:

Ebba von Sydow

Som journalist är det ju något av en dröm att få jobba på SVT. Möjligheten att få jobba med public service, och all den kunskap och kvalitet som finns där, är unik. Det tog, som ni förstår, ungefär tre sekunder att tacka ja. Det känns lite nervöst, otroligt spännande, väldigt häftigt men mest av allt jäkligt kul. Jag är supertaggad!, skriver hon på sin blogg.

Ebba von Sydow kommer att jobba med programutveckling, som programledare samt med bloggen/webben. Förutom det egna programmet Ebbas stil ska hon göra trendspaningar i Gokväll och hoppa in som programledarvikarie.

Hon har ett förflutet som krönikör och modeexpert för en bilaga i tidningen Expressen där hon även framgångsrikt relanserade bilagan Fredag. 2005 blev hon chefredaktör för Veckorevyn och 2007 för Veckorevyn.com. Under 2009 övergick hon till att arbeta med andra projekt inom Bonnierkoncernen. Hon lämnade koncernen för SVT i början av 2010.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Ebba von Sydow

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev