Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Diskutera framtiden i Journalistbubblan

Publicerad: 1 Mars 2011, 09:49

På tisdagsförmiddagen skapades gruppen Journalistbubblan på Facebook. Gruppen ska vara ett forum för diskussioner kring journalistrollen och mediernas framtid.


Ämnen i artikeln:

Emanuel Karlsten

Journalistbubblan skapades på tisdagsmorgonen av Emanuel Karlsten, redaktör för sociala medier på Expressen,  och strax innan lunch hade gruppen över hundra medlemmar.

Tanken är att skapa ett forum där journalister och andra intresserade kan samlas och diskutera branschens framtidsfrågor. Det har hänt mycket de senaste veckorna, diskussionerna kring journalisrollen och turerna kring Journalisten. Det finns ett behov av att gå vidare och diskutera de här frågorna, säger Emanuel Karlsten.

Gruppen är öppen för alla som är intresserade av journalistik och branschfrågor och medlemmarna kan i sin tur bjuda in vem de vill.

De här frågorna påverkar ju långt fler än bara journalisterna. Jag hoppas också att journalisförbundet kommer att följa diskussionerna och förhoppningsvis delta.

Emanuel Karlsten har startat gruppen men kommer inte att ha rollen som moderator.

Vi får se hur det utvecklas, jag kommer inte att vara där och peta.

Gå med i Journalistbubblan här.

mvredaktion

Ämnen i artikeln:

Emanuel Karlsten

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.