Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag03.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Direktpress registrerar Övik Direkt

Publicerad: 11 September 2017, 05:42

Direktpress har den senaste tiden registrerat flera titlar. Nu senast Övik Direkt. Men enligt Helene Claesson, ansvarig utgivare, finns det inga planer på etablering. UPPDATERAD


Ämnen i artikeln:

Patent- och registreringsverketDirektpress

Direktpress har den senaste tiden registrerat många nya titlar hos Patent- och registreringsverket. Helene Claesson är utgivare för majoriteten av dessa. I ett samtal med henne i förra veckan sade hon att i stort sett alla titlar motsvaras av en redan existerande tidning.

”Någon enstaka ligger utanför ‘vårt’ område då rör det sig också om rent varumärkesskydd”, skrev hon vidare i ett sms till Medievärlden.

Nu har Direktpress registrerat ytterligare titlar hos Patent- och registreringsverket, däribland Övik Direkt. Utgivningsorten är Örnsköldsvik och tidningen har en planerad utgivning på 52 nummer per år. Också här står Helene Claesson som ansvarig utgivare.

I en kommentar till Medievärlden säger hon att det inte finns något ytterligare att säga då Direktpress inte har några nya etableringar på gång.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.