Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Direktpress förstärker ledningen

Publicerad: 13 september 2018, 05:50

Gustav Hjalmarson blir vd för Direktpress bolag InnerstadsPress AB, Storymark Medieutveckling AB och Sydost i Sthlm Tidnings AB.

Gustav Hjalmarson, i dag plats- och försäljningschef på Mittmedia, blir vd för bolagen Innerstadspress AB, produktionsbyrån Storymark Medieutveckling AB och Sydost i Sthlm Tidnings AB.


Ämnen i artikeln:

DirektpressMittmedia

Gustav Hjalmarson kommer närmast från Mittmedia där han i närmare ett decennium haft rollen som plats- och försäljningschef för Länstidningen Södertälje, Södertäljeposten samt det senaste året även för Nynäshamns Posten. Nu blir han en del av Direktpress ledning i Stockholm när han går in som vd för bolagen Innerstadspress AB, produktionsbyrån Storymark Medieutveckling AB och Sydost i Sthlm Tidnings AB.

”Jag är både glad och stolt att jag fått den här möjligheten. Jag ser mycket fram emot att lära känna mina nya medarbetare och tillsammans med dem vara delaktig i att utveckla de bolag jag får ansvaret för inom Direktpress”, säger Gustav Hjalmarson, som troligen tillträder i början av december.

I Innerstadspress och Sydost ingår Östermalmsnytt, Vi i Vasastan, Södermalmsnytt, Vårt Kungsholmen, Tidningen Liljeholmen/Älvsjö, Tidningen Årsta/Enskede, Tidningen Farsta/Sköndal och Tidningen Hammarby/Skarpnäck.

Roland Tipner, vd för Direktpress, kommenterar:

”Jag är personligen oerhört glad att få in Gustav i vårt team och är 100 procent övertygad om att han kommer spela en lika viktig som stor roll i Direktpress fortsatta utveckling.”

I förra veckan meddelade Direktpress Stockholms chefredaktör Helene Claesson Jennische att hon lämnar lokaltidningskoncernen som hon varit på sedan 2006.

Läs också

Helene Claesson lämnar Direktpress

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

DirektpressMittmedia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.