måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Di TV rekryterar återigen från EFN

Publicerad: 11 september 2017, 06:33

Pontus Herin lämnar EFN för Di TV. Foto: Alex Ljungdahl

Pontus Herin lämnar Handelsbankens ekonomikanal EFN för Di TV.

Ämnen i artikeln:

Lotta Edling

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


I mars presenterade Dagens industri sin nya satsning på en tv-kanal. Sändningarna, som kommer att rulla klockan 06–18 alla vardagar, ska fokusera på börs- och affärsnyheter och produceras tillsammans med Expressen TV.

”Dagens industri är ledande inom ekonomijournalistik och satsningen på Di TV är spännande. Jag ser fram emot att få vara en av del av den”, säger Pontus Herin i ett pressmeddelande.

Förutom att Pontus Herin har en bakgrund på EFN så har han också arbetat på Affärsvärlden, Veckans Affärer och Sveriges Television.

Lotta Edling, chefredaktör för Dagens industri, kommenterar rekryteringen:

”Jag är mycket glad över att Pontus med sin långa erfarenhet av börs, ekonomijournalistik och ekonomisk-politiska frågor kommer till Di TV. Givet kombinationen av hans brinnande intresse för Di:s journalistik och många års tv-vana ser jag mycket fram emot att han stärker Di TV:s redaktion ytterligare i höst.”

Det är inte första gången Di TV rekryterar från EFN. I juni stod det klart att den rutinerade ekonomijournalisten Jon Åsberg lämnar EFN för att bli programledare på den nya ekonomikanalen.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev