Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Di rekryterar säljare

Publicerad: 19 Augusti 2013, 10:05

Dagens Industri har rekryterat två nya säljare till digitala medier och en försäljningschef till affärsområdet Tema & Konferens.


Ämnen i artikeln:

Dagens Industri

Hampus Lindberg blir ny försäljningschef för Di Tema&Konferens. Han kommer närmast från IDG där han varit Affärschef för Computer Sweden. På Di kommer han att jobba med Di Konferens, Di Agenda och försäljningsutveckling, med personalansvar för dessa försäljningsorganisationer.

Di förstärker också affärsområdet digitala medier: Uday Murali som närmast kommer från svd.se och Carina Mineur från 203 webgroup.

”Di.se, med Sveriges bästa annonsformat i ryggen, utvecklas ständig och så sent som i juni släppte vi en ny version av vår mobilsajt och i höst släpper vi en ny app, iom detta tillsammans med att våra kunder efterfrågar mer komplexa lösningar ser vi ett behov av att förstärka ett redan stark säljteam. Vi har sökt efter säljare med bra track record och som är öppna för förändringsprocesser”, säger Jenny Mjörnell, försäljningschef digitala medier, i ett pressmeddelande.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Dagens Industri

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.