Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag07.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

De tävlar i På Spåret

Publicerad: 4 Oktober 2011, 09:34

Nu har SVT offentliggjort de tävlande i På Spåret i höst. Flera journalister finns bland de tävlande.


Ämnen i artikeln:

På Spåret

Martina Haag och Erik Haag Martina Haag, författare, krönikör och skådespelare och Erik Haag, programledare för SVT:s Landet Brunsås.

Anna-Charlotta Gunnarson och Ylva Hällen Anna-Charlotta Gunnarson är programledare, journalist och författare och leder bland annat UR:s  radioserie Pop och politik. Ylva Hällén är programledare och producent, under många år var hon en av programledarna i Bolibompa.

Niklas Strömstedt och Jenny Strömstedt Niklas Strömstedt, artist och låtskrivare, programledare för SVT:s Tack för musiken. Jenny Strömstedt är journalist, krönikör och programledare för TV4:s Nyhetsmorgon.

Jessica Zandén och Claes Ljungmark Jessica Zandén är skådespelare, aktuell i SVT:s dramasatsning Anno 1790. Claes Ljungmark är skådespelare och är aktuell i uppsättningen av Tjuvar på Dramaten, samt i Arne Dahl: Misterioso på SVT.

Johanna Frändén och Carl Johan De Geer Johanna Frändén är sportjournalist och har bevakat fotbollsligorna i Italien och Spanien. Carl Johan De Geer är konstnär, författare och filmskapare.

Christer Lundberg och Morgan Larsson Christer Lundberg är radiopratare och sångare. Morgan Larsson är författare, journalist och programledare.

Peter Wahlbeck och Gunilla Hammar Säfström Peter Wahlbeck är författare, konstnär, skådespelare och ståupp-komiker Gunilla Hammar Säfström är lärare och var med i SVT:s dokumentärserie Klass 9 A.

Nisti Stêrk och Claes Borgström Nisti Stêrk är skådespelare och komiker. Claes Borgström är advokat och var mellan 2000 och 2007 verksam som Sveriges jämställdhetsombudsman (JämO).

Maria Tjärnlund och Ralf Edström Maria Tjärnlund arbetar som verksamhetsansvarig för dataspelbranschens svenska branschorganisation MDTS. Ralf Edström är före detta fotbollsspelare, numera expertkommentator för Radiosporten.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

På Spåret

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.