Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

De tar plats i Stampens nya styrelse

Publicerad: 15 mars 2017, 11:55

På Stampens bolagsstämma i dag valdes tre nya ledamöter med erfarenheter från finansvärlden och internethandel in i styrelsen.


Ämnen i artikeln:

Peter HjörneStampen

Sara Wimmercranz är entreprenör och har stor erfarenhet av e-handel. Hon har suttit i ledningsgruppen för LensWay och därefter var hon med och grundade e- handelsbolaget Footway. Sara driver numera investeringsbolaget BackingMinds. Sara Wimmercranz rankades som en av Sveriges mäktigaste tech-investerare 2016 av Di Digital.

Johan Kleberg är vd för internetbokhandeln Adlibrisgruppen. Han började sin karriär i mediebranschen på MTG, därefter har han arbetat inom TV4-gruppen där han bland annat varit vd för TV4 Sport, innehållsdirektör på TV4 och vd på C More. Johan Kleberg sitter även i styrelsen för BookBeat och VetZoo.

Peter Markborn har erfarenhet från revisionsbranschen och den finansiella sektorn som partner och på ledande positioner på revisionsbolaget Arthur Andersen. Han sitter bland annat i styrelsen för Styviken AS, Fatburen Investment och Brunnudden Kapital AS.

”Jag tycker att vi har fått ihop ett välkomponerat lag med olika generationer representerade och olika kunskaper och erfarenheter. Det här en riktigt bra och besjälad grupp och detta kommer att bli riktigt bra framöver”, säger Peter Hjörne, som valdes om som styrelseordförande till GP. I styrelsen ingår också Josefin Meyer och Stefan Johansson samt NLT:s vd Lennart Hörling.

Ämnen i artikeln:

Peter HjörneStampen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News