Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag11.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

De ska leda ShapeUp och Solo

Publicerad: 12 November 2015, 09:46

Karin Nordin tar över som chefredaktör för livsstils- och träningsmagasinet ShapeUp efter Johanna Boström. Samtidigt går Katarina Muhr in som tf chefredaktör på Solo.


Ämnen i artikeln:

SoloFrida Förlag

Innan Karin Nordin tillträdde tjänsten som chefredaktör på tidningen Solo, som precis som ShapeUp ges ut av Frida Förlag, arbetade hon som redaktör och reporter på tidningen.

– Karin Nordin är en stjärna som har gjort en fantastisk resa med Solo. Tidningen har under hennes ledning blivit en självklar del i många unga kvinnors liv. Nu ser jag fram emot att hon ska göra samma fina resa med ShapeUp i samtliga kanaler, säger Anders Juhlin, vd på Frida Förlag.

Karin Nordin är förväntansfull inför det nya uppdraget som hon tar över efter Johanna Boström med start den 15 december 2015:

– Jag har haft en helt fantastisk tid med Solo. Det är en produkt jag känner för till hundra procent och vars läsare jag verkligen älskar. Nu ser jag fram emot att ge mig in i en ny nisch, men med samma fokus; att underhålla, inspirera och engagera tjejer. Det är det bästa jag vet och det finns en stor utvecklingspotential i varumärket ShapeUp.

Samtidigt går Katarina Muhr in som tillförordnad chefredaktör för Solo. Hon har tidigare haft en redaktörsroll på Solo och dessförinnan varit på Elle, Veckorevyn och Cosmopolitan.

– Jag tänker satsa stenhårt på att Solo ska fortsätta att vara Sveriges bästa magasin för unga kvinnor, både i print och på andra plattformar. Det känns otroligt kul och spännande att utveckla tidningen och varumärket i alla de kanaler där våra läsare och användare finns och fortsätta ge dem ett vasst innehåll, säger Katarina Muhr.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

SoloFrida Förlag

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.