Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Därför skjuter PK upp eftervalsdebatten

Publicerad: 30 September 2014, 06:20

Partisekreterarna sa ja. Men inte partiledarna. Därför ska Publicistklubben hitta ett nytt datum för sin eftervalsdebatt.


Tanken var att PK:s traditionella eftervalsdebatt där partiledarna går igenom hur medierna har skött valkampen skulle bli av på söndag.

Men nu skjuts den upp då partiledarna inte har tid. Vissa har meddelat att partisekreterarna kan komma i stället men det blir inte samma sak menar PK:s ordförande Björn Häger.

Därför har vi vänt på det och nu frågat dem när de har tid.

Något nytt datum är ännu inte klart. Men Björn Häger hoppas att debatten ska bli av så snart som möjligt. Och förutom politikernas recensioner av hur medierna har bevakat dem finns det mycket annat att ta upp också menar han:

Ett spår är ju att det har varit väldigt mycket media under den här valkampanjen. Debatterna har i princip avlöst varandra. Hur har det påverkat?

En annan fråga är Expressens kampanj mot SD sista veckan, som inte hade mycket effekt. Har medierna tappat makten hos vissa väljargrupper?

Sedan finns det roliga frågor att ta upp också. Som om Stefan Löfven verkligen puttade till Annie Lööf. Eller hur man ska klara sig om jiu jitsu-greppet går fel.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.