Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Daniel Nordström ny chefredaktör på VLT

Publicerad: 27 januari 2016, 06:59

Daniel Nordström blir ny chefredaktör och ansvarig utgivare för VLT efter Thelma Kimsjö.


Han kommer närmast från Arbetarbladet där han varit chefredaktör sedan 1 maj 2013.

”Jag har haft en fantastisk tid på Arbetarbladet och är stolt över redaktionen och det jobb vi har gjort tillsammans under den tid jag varit här. Nu ser jag fram emot ett nytt inspirerande uppdrag. Jag är glad och hedrad över att bli chefredaktör för anrika VLT och ser fram emot att utveckla journalistiken i alla kanaler tillsammans med medarbetarna på VLT och de övriga titlar jag blir utgivare för”, säger Daniel Nordström i en kommentar.

Daniel Nordström blir nu chefredaktör för VLT samt Arboga Tidning, Sala Allehanda, Avesta Tidning, Bärgslagsbladet, Fagersta-Posten.

Daniel Nordström har en hög digital kompetens och har under sina tre år på Arbetarbladet tydligt arbetat med den nödvändiga omställningen från papperstidning till ett digitalt fokus i det dagliga redaktionella arbetet. Jag är mycket nöjd med att Daniel har tackat ja till att leda förändringsarbetet på VLT”,  säger Mittmedias redaktionella chef AnnaKarin Lith i en kommentar.

Rekrytering av ersättare pågår nu för fullt och ny chefredaktör kommer att presenteras inom kort, säger AnnaKarin Lith till Medievärlden.

Läs Medievärldens porträtt av Daniel Nordström här.

Daniel Nordström

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev