Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Com Hem släpper TiVo-tjänst

Publicerad: 25 Juni 2012, 05:37

Till våren ska Com Hem bygga in ett antal TiVo-tjänster i sitt erbjudande.


Ämnen i artikeln:

Com hem

Det amerikanska företaget TiVo, som var mycket tidigt ute med digitala hårddiskspelare för tv, kommer nu till den svenska marknaden. Till våren ska ett antal av företagets tjänster erbjudas via tv-distributören Com Hem.

Vi kommer att omdefiniera våra abonnemangserbjudanden till att innefatta funktioner för att titta på tv på flera plattformar, fjärrinspelning, avancerat sök, smarta rekommendationer och åtkomst till ett brett utbud av interaktiva applikationer från tredje part, säger Tomas Franzén, vd på Com Hem i ett pressmeddelande.

Bland annat ska sökfunktion introduceras som gör det möjligt att hitta allt innehåll på  traditionell tv, video on demand, pay-per-view (PPV) och OTT-/Play-tjänster, sorterat efter popularitet och relevans.

Tjänsten lär sig också vad tittaren uppskattar, ger liknande rekommendationer och kan till och med automatiskt spela in den typen av program.

Omkring 40 procent av landets hushåll är anslutna till Com Hem.

Ämnen i artikeln:

Com hem

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.