Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag28.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

City Skåne tar reporter från Metro Malmö

Publicerad: 3 December 2010, 12:57

City Skåne anställer Metro-reportern Annika Henning till satsningen i Lund. Hon är en av flera nyanställda.


Annika Henning börjar som reporter på City Lund den 1 januari då City i Skåne startar en edition i Lund. Hon har tidigare jobbat på bland annat Sydsvenskan och Aftonbladet och kommer närmast från Metro i Malmö.

Samma dag börjar Caroline Wickmark som sportredaktör på City Helsingborg. Caroline Wickmark har tidigare jobbat på bland annat Helsingborgs Dagblad och Hallandsposten.

Geroge Grönwald flyttar från City Helsingborg till Citys redaktion i Malmö för att förstärka när City Skåne från årsskiftet inte längre har avtal med TT. Av samma anledning börjar Alexander Vickhoff  som in- och utrikesredaktör på City i Skåne den 1 januari. Han har tidigare jobbat bland annat på Sydsvenskan och Kristianstadsbladet.

Peter Sjöberg och Jonas Lindgren börjar vid årsskiftet som redigerare på Citys nattredaktion i Malmö. Detta i samband med att City växer och startar nya editioner i Lund och Kristianstad.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.