Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Cecilia Beck-Friis lämnar TV4

Publicerad: 28 September 2015, 10:59

TV4:s vice vd och Chief Digital Officer Cecilia Beck-Friis lämnar nu företaget. UPPDATERAD


Hon har det senaste året lett arbetet med Bonnier Broadcastings digitala strategier och den kommande gemensamma OTT-plattformen.

Det här är ett beslut som mognat fram under en tid. De senaste åren har varit väldig roliga men också intensiva. Efter 15 år på TV4 i en mängd olika roller så känner jag starkt för verksamheten. Jag har haft förmånen att arbeta med många olika delar och har hela tiden tänkt två år till. Nu står vi inför en viktig period med flera spännande lanseringar där vi behöver lägga fullt fokus. Jag har ställt mig frågan om jag ska vara med ytterligare två år, men jag har landat i att det är dags för mig att lämna, säger Cecilia Beck-Friis i ett meddelande som gått ut till TV4:s anställda.

Vad ska du göra nu?

Jag ska arbeta kvar under en övergångsperiod i höst, stötta och lämna över. Sedan ska jag ta mig tid att fundera och reflektera över mitt nästa steg. Jag har varit länge inom TV4 och arbetat och drivit hårt mot digitalisering och förändringsfrågor. Det har varit en rolig, spännande och intensiv period. Jag har behövt stänga en dörr innan jag öppnar en ny

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.