Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Calle Fleur ny vice vd på Chef

Publicerad: 23 april 2018, 09:46

Foto: Emily Dahl

När Unn Edberg lämnar blir tidningens digitala innehållschef Calle Fleur ny vice vd.


Ämnen i artikeln:

Chef

Calle Fleur har tidigare arbetat som redaktör/skribent för bland andra Fokus, Dagens Nyheter, Mittmedia, Sydsvenskan, Kingsize och Smålandsposten. På Chef har han ansvarat för att utveckla innehåll och kreativa lösningar på de digitala plattformarna och utveckla nya kanaler.

”Jag har jobbat nära Calle i sex år och sett honom gå från ung talangfull reporter till en av branschens allra vassaste digitala affärsutvecklare. Jag älskar att jobba med passionerade människor som tar sitt jobb på allvar och VILL något med det de gör. Jag ser fram emot att ta nästa steg med Chef tillsammans med honom och resten av det begåvade gänget”, säger Chefs vd och chefreaktör Cissi Elwin i ett pressmeddelande.

Calle Fleur tillträder 1 september 2018 och ersätter då Unn Edberg som går till Vi Media.

”Jag har levt och andats Chef i flera år, och är därför både djupt hedrad och själaglad över den här möjligheten. Vi brukar skämta om att vi lider av ’ödmjuk hybris’ på Chef – och med tanke på de resultat Chef uppvisar år efter år är det inte så konstigt. Det ska bli fantastiskt roligt för mig att kunna ägna ännu mer kraft åt att bredda och öka Chefs affär, tillsammans med några av branschens största stjärnor. Och så ser jag förstås fram emot att jobba ännu närmare Cissi Elwin, den klokaste och roligaste chef jag har haft”, säger Calle Fleur.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Chef

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev