lördag1 april

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

C More rekryterar framgångsrik sport-tv-profil från Viasat

Publicerad: 28 september 2017, 10:23

Frida Nordstrand. Foto Bildbyrån

På C More och TV4 kommer sportjournalisten Frida Nordstrand att arbeta med den nya Sportkanalen. Dessutom ska hon fronta satsningen på landslagsfotboll.

Ämnen i artikeln:

TV4C MoreViasat

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Frida Nordstrand har arbetat tio år på Viasat. De senaste åren har hon främst bevakat internationell fotboll och motorsport. Genom åren har hon nominerats totalt fem gånger till tv-priset Kristallen. I år var hon nominerad i kategorierna Årets sport-tv-profil och Årets kvinnliga programledare.

Nu står det klart att hon lämnar Viasat för TV4-gruppen där hon kommer att få en viktig roll på Sportkanalen som har premiär den 14 oktober.

”Det känns fantastiskt att få jobba med fotbolls-VM och –EM som är bland de största sporthändelserna i världen. Nu närmast ser jag fram emot att bygga upp Sportkanalen tillsammans med mina nya kollegor på C More och TV4, det är en häftig utmaning som ska bli väldigt rolig”, säger Frida Nordstrand.

Erik Westberg, Sportchef på C More och TV4, kommenterar rekryteringen:

”Frida Nordstrand kombinerar bred kompetens med stark journalistisk trovärdighet, samtidigt som hon förmedlar den underhållande närvarokänsla som direktsänd sport kräver. Hennes förmåga att möta människor, framförallt idrottsstjärnor, på ett personligt plan både i hemma-hos-miljö och direktsändning är unik.”

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev