Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

C More får TV4:s innehåll reklamfritt

Publicerad: 29 november 2016, 10:13

Foto: TV4 Play/C More

TV4 Play blir en gratistjänst och i samband med det flyttas Premium-kunderna till betaltjänsten C More där de får tillgång till TV4:s innehåll utan reklam.


Ämnen i artikeln:

TV4C MoreTV4 PlayCasten Almqvist

TV4 Play har nu passerat två miljoner registrerade användare sedan kanalen började kräva inlogg för ett halvår sedan. Därmed anses tiden rätt att göra TV4 Play och C More till en gratis AVOD-tjänst respektive en betald SVOD-tjänst.

Med start någon gång efter årsskiftet läggs TV4 Play Premium ned och därmed blir TV4 Play en renodlad reklamfinansierad gratistjänst. Premium-kunderna övergår i stället till betaltjänsten C More där de – förutom TV4:s innehåll – också får tillgång till C Mores filmer och serier.

”Med egna originalserier, exklusiv sport och det bästa från Hollywood kombinerat med TV4:s lägereldsprogram reklamfritt får nu C More ett unikt engagerande utbud på den svenska marknaden, som du inte kommer att kunna hitta någon annanstans. Kraften i att ha det breda innehållet som det pratas om är enorm. Samtidigt kommer vi att fortsätta utveckla den tekniska användarupplevelsen”, säger Casten Almqvist i ett pressmeddelande.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.