Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Byggvärlden får 15 000 prenumeranter genom Byggcheferna

Publicerad: 4 Februari 2009, 14:06

Tidskriften Byggvärlden har fått 15 000 nya prenumeranter och föreningen Byggchefernas medlemmar en ny förmån - tack var ett avtal som slöts i måndags.


Ämnen i artikeln:

Talentum

Byggcheferna är en förening inom Ledarna, och deras medlemmar har sedan starten i fjol varit Byggvärldens kärnläsare. Tidningen är den senaste satsningen inom Talentum förlag, med uppdraget att bevaka branschen utan att företräda fack eller arbetsguvare.

Byggvärlden hade till nu en riktad upplaga på 15 000, berättar vd Christer Björkin. Många av dem som fick tidningen är medlemmar i Byggcheferna. Nu får de den som medlemsförmån, och Talentum får betalt. Upplagan ökar till 20 000.
– Vi har krav att man ska betala för tidningen. Vi har haft andra som hört av sig, men velat ha tidningen gratis. Vi har sagt nej.

Byggcheferna köper upplagan av Talentum.

Normalpriset för helår är 1470 kronor. Vad betalar Byggcheferna?

– Det säger vi inte. Men vi får täckning för alla våra kostnader.

Avtalet stärker Byggvärldens räckvidd i målgruppen. Sedan i måndags, när avtalet slöts, har Talentums annonssäljare med sig de nya förutsättningarna.

Vad får de för reaktioner?

– Positiva. Men det visste vi redan. Vi har dubbelkollat detta med kunderna. Nu kan vi säga ”Vi har dem”.

Talentum har ett liknande avtal för Ny Teknik med Civilingenjörerna, och hade det för Affärsvärlden med SIF. Det upphörde dock när SIF och HTF bildade Unionen.
{embed class_sfx=-inner&where=category&where_id=22}

mvredaktion

Ämnen i artikeln:

Talentum

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.