Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Brit Stakston leder podd om demokrati och digitalisering

Publicerad: 8 Mars 2018, 06:15

Podcasten #backademokratin, som har premiär i dag, vill inspirera fler att engagera sig för demokratins utveckling och fundera över nätets påverkan på demokratins utveckling.


Ämnen i artikeln:

Brit Stakston

Till samtalsserien bjuds politiker och andra yrkesverksamma in för att inför den svenska valrörelsen 2018 prata om frågor som mediers utveckling, nätets påverkan på det offentliga samtalet och politikens utveckling och förmåga att upplevas som relevanta i en demokrati.

Bakom podcasten står Stakston Digital Academy i samarbete med Blankspot och Westreamu. Livepodden och vloggen programleds av författaren och mediestrategen Brit Stakston som också är vd och digital strateg på Blankspot.

I premiäravsnittet medverkar riksdagsledamoten Eva-Lena Jansson (s), Novus vd Torbjörn Sjöström och Madelene Spinord som förra året gick med i Socialdemokraterna. Hela serien spelas in live framför publik i Blankspots lokaler på Wallingatan 37 i Stockholm. Här kan du läsa mer.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Brit Stakston

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.