Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Bonniers programmatiska videoannonsplattform: Woo

Publicerad: 27 april 2015, 10:33

Inom kort lanseras Bonnier sin programmatiska videoannonsplattform Woo.ad. Då återvänder också Sanny Ekstrand till TV4-Gruppen för att jobba med utvecklingen.


Ämnen i artikeln:

Woo

Vid starten finns TV4 Plays, Expressens, Dagens Nyheters och Dagens Industris videoinnehåll tillgängligt på plattformen. Bonnier kallar Woo en ”programmatic premium-tjänst och på sikt är målet att ”erbjuda målgruppsstyrning baserat på förstapartsdata från Bonnier och att antalet partners ska växa”.

Nicklas Norrby är ansvarig för Woo och i samband med att plattformen lanseras återvänder Sanny Ekstrand till TV4-Gruppen för att arbeta med Woo. Han kommer att rapprotera till Nicklas Norrby men också jobba med nya affärsutvecklingsprojekt.

”Vi har en lång rad affärsutvecklingsprojekt som ligger framför oss, där Sanny Ekstrands bakgrund och kompetens är klockren för att framgångsrikt kunna sätta det flertal nya produkter och tjänster på marknaden som vi just nu jobbar med”, säger Carola Lundell, affärsutvecklingschef TV4-Gruppen i ett pressmeddelande.

Sanny Ekstrand har närmast varit försäljningschef på United Screens, men har tidigare jobbat på TV4-Gruppen, bland annat som försäljningschef för dåvarande TV4 Digitala medier.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Woo

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.