Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Bonnier Tidskrifter byter namn

Publicerad: 12 Juni 2017, 06:34

Lars Dahmén, vd på Bonnier Magazines & Brands.

Tidskriftsförlaget vill markera att man gör mer än magasin genom att fortsättningsvis kalla sig Bonnier Magazines & Brands.


Ämnen i artikeln:

Bonnier Tidskrifter

Förlagets vd Lars Dahmén förklarar bakgrunden till namnbytet:

– ”Tidskrifter” har länge fungerat som en bra beskrivning av vår verksamhet, men i dag gör vi så mycket mer. Vårt nya namn visar att magasinen fortsätter att vara en viktig del av vår verksamhet, samtidigt som det lyfter fram att grunden för allt vi gör är våra starka varumärken.

I augusti lämnar Bonnier Tidskrifter sina lokaler på Sveavägen för att flytta in i Bonnierhuset på Torsgatan 21, där bland annat Resumé och Dagens industri tidigare höll till. Namnbytet görs i samband med flytten:

”Den flytt vi genomför i år är inte bara fysisk utan också mental, och kommer att göra oss ännu bättre rustade för att utveckla verksamheten i de snabba förändringar som hela medievärlden genomgår”, säger Lars Dahmén.

I Bonnier Magazines & Brands ingår bland annat Damernas Värld, amelia, Teknikens Värld, Lantliv, Privata Affärer, Tara och Allt om Mat. Tidskriftsförlaget omsätter enligt egna siffror omkring 1 miljard kronor. Totalt 350 anställda arbetar i dag på förlagets över 20 varumärken.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Bonnier Tidskrifter

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.