Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag11.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Boine Gepertz om det nya uppdraget

Publicerad: 8 April 2013, 12:15

Gota Media kommer att bli tvungna att se över kostnaderna för tryck och distribution. Om det också gäller det redaktionella arbetet vill koncernens blivande vd Boine Gepertz gå in på.


Ämnen i artikeln:

Boine GepertzGota Media

I takt med minskande upplagor kommer Gota Media, precis som branschen i övrigt, att se över kostnaderna för den industriella verksamheten enligt Boine Gepertz. Främst tryck och distribution.

Betyder det att den redaktionella verksamheten förblir intakt?

Det får vi se. Men det står klart att för att vi ska kunna ta betalt på nätet måste vi ha unikt material. Så lokalt innehåll och lokala kundkontakter måste vi värna om, säger Boine Gepertz.

Ett av uppdragen som ny vd för Gota Media blir att hitta nya sätt att ta betalt för det digitala innehållet. Erfarenheterna från bland annat Hallandsposten och Hallands Nyheter kan komma väl till pass där menar han.

Sedan handlar det om att få med sig annonsörerna till nya digitala lösningar också.

Gota Media och Stampen, som äger Mediabolaget Västkusten, har redan i dag ett samarbete när det gäller Ortstidningar i Väst. Boine Gepertz har inget emot att hitta fler.

Det kan mycket väl bli så. Den här branschen är inte större än att det gäller att hitta alla möjligheter till samarbete som bara går.

Därför blev det Boine Gepertz

Gepertz tar över Gota Media

Ämnen i artikeln:

Boine GepertzGota Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.