Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag21.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Boine Gepertz lämnar NWT – blir vd för Mediabolaget Västkusten?

Publicerad: 19 januari 2009, 14:16

Boine Gepertz har sagt upp sig från sin vd-post i NWT. Enligt uppgift till Medievärlden för att bli vd i Stampendottern Mediabolaget Västkusten.


Ämnen i artikeln:

Boine GepertzStampen

Boine Gepertz har arbetat inom NWT i 14 år, och varit vice vd i Nya Wermlands-Tidningen sedan 1999. För snart ett år sedan utsågs han till vd, den första på många decennier utanför familjen Ander.

Nu har han sagt upp sig. Varken han eller Stampens vd Tomas Brunegård vill kommentera att han går till tjänsten som vd för Stampens Västkusttidningar, koncernen med Hallandsposten, Hallands Nyheter, Bohusläningen, TTELA och Strömstads Tidning.

– Jag bekräftar att vi har ett namn framme, säger Tomas Brunegård. – Men vi är trogna våra processer. Vi har våra styrelser och MBL under veckan. Det blir klart inom några dagar.  Lars Ander koncernchef i och ägare till NWT-koncernen bekräftar att Boine Gepertz sagt upp sig.

– Jag önskar honom lycka till.

Kommer ni att söka någon efter honom?

– Vi får se.

Kan du tänka dig att själv ta över vd-rollen igen?

– Vi funderar. Vi får se.

Inge Olausson var vd för Mediabolaget Västkusten fram till i höstas, när han blev it-chef för Stampensfären.  Nils Engström är tf vd för bolaget. Han har varit såväl rådgivare i Stampen-koncernens uppbyggnadsskede, som vd för VLT AB och senare Promedia.

mvredaktion

Ämnen i artikeln:

Boine GepertzStampen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.