Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Bloggare ifrågasätter Expresens porrannonser

Publicerad: 3 Juli 2009, 03:23

Expressen har uppmärksammat Henrik Alexanderssons förflutna som porrfilmare åt Carl Serung på 90-talet. Efter att ha tagit en titt på annonserna på Expressen.se går han nu till motattack.


Ämnen i artikeln:

Expressen

När bloggaren blev aktuell som assistent åt piratpartiets Christin Engström i Bryssel skrev Expressen om hans bakgrund som filmare åt Carl Serung som ofta förnedrade kvinnorna i filmerna.

Henrik Alexandersson tyckte att Carl Serung gick över gränsen och gick till media med filmerna. Han tvingades sedan gå under jorden.

Efter Expressens artiklar ”Filmade porr – får toppjobb i EU” och ”Det är pinsamt” anklagar Henrik Alexandersson nu Expressen för dubbelmoral.

”Expressen är en mycket moraliskt tidning. Den har till och med dubbelt så mycket moral som alla andra.” skriver han och länkar sedan till ett antal annonser för, och länkar till porr, bland annat med kiss- och bajssex.

I den uppföljande artikeln i Expressen får Mona Sahlin och Lars Ohly kommentera Henrik Alexanderssons bakgrund, och gör det med ord som ”vämjeligt” och ”pinsamt”.

Henrik Alexandersson avslutar blogginlägget:

”Vad tycker Sahlin och Ohly om att den journalist som frågade ut dem i dag har fått en del av sin junilön betald genom kiss- och bajsporr?”

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Expressen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.