Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Berghselever digitaliserar Mitt i

Publicerad: 21 Maj 2015, 10:55

Sju studenter på Berghs School of Communcation har tagit fram ett förslag på hur Mitt i-tidningarna kan utveckla såväl varumärke som produkter i digitala kanaler.


Ämnen i artikeln:

Berghs

Förslaget bygger på en digital plattform som ska låta användarna upptäcka lokala nyheter i sin närhet.

? Vi ser en möjlighet för hyperlokala plattformar. I en allt mer globaliserad värld blir viljan att stärka den lokala samhörigheten större. Vi har tagit fram ett förslag på en ny typ av plattform, där nyhetsvärde möter närhetsvärde och ger användaren en möjlighet att knyta an till sin omgivning kärnan av det mitt i gjort fast 2.0, säger Rebecca Lundin, Planner i projektgruppen från Berghs i en kommentar.

Från tidningsbolagets sida är man nöjd med det som tagits fram.

? Samarbetet med Berghs ger oss både inspiration och nya, konkreta idéer kring hur vi utvecklar våra digitala produkter på sikt. Resultatet från projektet kommer vara ett viktigt bidrag till de egna produktutvecklingsprojekt vi startar upp framöver, säger Erik Norberg, VD på Mitt i, i en kommentar.

Ämnen i artikeln:

Berghs

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.