Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag24.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Barack Obamas hypnotiska förmåga?

Publicerad: 5 November 2008, 06:29

Internetvalet är över och den, eller de som bäst förstår nätets betydelse och använt det vann. Uppdateringarna och flödena i svenska medier var imponerande. Aftonbladet ett strå vassare än de flesta.


Ämnen i artikeln:

Barack ObamaSvenska Dagbladet

Morgondimman är tät när det ljusnar och morgontidningarna på papper får tydligare än någonsin spela en roll av att komma för sent till festen.

Nätverksamheten i de svenska medierna var imponerande. Martin Jönssons blogg på Svenska Dagbladets sajt innehåller som vanligt en rad intressanta uppgifter och bra länkar för den som vill ha en första inblick i hur medierna skött sig.

Barack Obamas tal i Grants park i Chicago var med tanke på timmen och situationen lysande. Den som vill se och läsa fler tal finner ingångar från hans kampanjsajt, med länkar till alla de nättorg där han finns, Facebook, Myspace, Youtube, Flickr m fl. Att surfa runt där ger också en bild av hur en superprofessionell kampanj byggs upp idag.

Nätet är möjligheternas medium. Och omöjligherternas. Den som söker på ”Obamas tal” på Google, får som en av de första träffarna McCain-Palins hemsida, med en länk till en omfattande uppsats om hur Barack Obama använder en hemlig, dock beprövad, hypnosteknik i sina tal? ”Avslöja Barack Obama och rädda demokratin” är budskapet. God läsning lovas.

Avsnittet om den magiska kraften i att luta huvudet åt höger…

mvredaktion

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.