Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag04.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Artisten Albin tar plats i Metros spalter

Publicerad: 12 Maj 2017, 06:57

Artisten Albin Johnsen till Metro Music. Foto: Dzenita Mesic Metro

Artisten och låtskrivaren Albin Johnsén knyts till Metros musiksatsning Metro Music där han blir gästkrönikör.


Ämnen i artikeln:

MelodifestivalenMetro

Albin Johnsén, som i musiksammanhang bara använder sitt förnamn, blir gästkrönikör i Metro. I dag publiceras hans första text.

”Eftersom jag älskar att skriva och gör det varje dag så känns det jättekul att få göra det i ett nytt format”, säger Albin Johnsén i ett pressmeddelande.

Albin Johnsén debuterade 2012 med singeln ”Ingenting är som förut” men slog igenom brett först två år senare med låten ”Din soldat” som gästades av sångerskan Kristin Amparo. Sedan dess har han släppt flera låtar. Den senaste, ”Flyg”, för en dryg månad sedan. Förra året tävlade Albin Johnsén och kollegan Mattias Andréasson i Melodifestivalen. De gick inte hela vägen till final, men var med och tävlade i andra chansen.

I Metro kommer hans krönikor framför allt att handla om svensk musik. Läsarna kan också förvänta sig en inblick i Albin Johnséns egna tankar och erfarenheter som artist.

”Vi välkomnar Albin till Metro Music. Det känns väldigt roligt att han är med och lyfter vår musiksatsning ännu mer. Han och vår andra krönikör, Clea Herlöfsson, kompletterar varandra bra och kommer bjuda på intressant läsning”, säger Metros nöjeschef Anneli Wikström.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

MelodifestivalenMetro

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.