Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Årets utvecklare finns på Expressen

Publicerad: 2 December 2016, 11:49

Joel Abrahamsson vid Expressens nyhetsdesk i Stockholm. Foto: Johannes Skoog/Expressen

Tidningen Techworld har tillsammans med branschexperter utsett Expressens chefsutvecklare Joel Abrahamsson till bäst i Sverige.


Ämnen i artikeln:

Expressen

Juryns motivering lyder: ”Joel Abrahamsson är mycket skicklig utvecklare rent praktiskt, som kodare. Men det är bara början på en beskrivning. Att bygga en dynamisk utvecklingsorganisation och en teknisk plattform som tål både tung belastning och snabb förändring är några förmågor till. Krydda anrättningen med en god förmåga som föreläsare så blir resultatet Sveriges bästa utvecklare.”

”Jag är fantastiskt stolt över det här priset. Det känns som ett bevis på att den digitala satsning vi har gjort på Expressen har lyckats bra”, säger Joel Abrahamsson som på torsdagskvällen tilldelades utmärkelsen Sverige bästa utvecklare 2016.

Joel Abrahamsson har arbetat på Expressen i tre år. Som chefsutvecklare är han drivande i arbetet med de tekniska plattformarna.

Peter Frey, digital produktutvecklingschef, beskriver Joel Abrahamssons roll på Expressen i ett pressmeddelande:

”Joel är en modern utvecklare som kombinerar teknisk briljans med stor förståelse för affär och innehåll. Han har varit helt avgörande för den tekniska resa som Expressen har gjort”.

Här är hela listan över Sveriges bästa utvecklare när Techworld rankar.

Tidigare i höstas prisades Expressens utvecklingsteam i de internationella tävlingarna Lovie Award och European Newspaper Awards.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Expressen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.