Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag14.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Året Runts chefredaktör slutar

Publicerad: 6 september 2016, 05:00

Efter nära tio år lämnar Eva-Stina Sandstedt posten som chefredaktör för Året Runt. Det i samband med att Året Runt och flera andra Aller media-titlar flyttar till Malmö.


Ämnen i artikeln:

Året Runt

Aller media vill skapa ett kreativt centrum i Skåne och samlar med anledning av det sina fyra familjetitlar Allas, Allers, Hemmets Veckotidning och Året Runt i Malmö.

Eva-Stina Sandstedt, Året Runts chefredaktör, väljer att lämna Året Runt i samband med flytten. Martin Kroon, publicistisk direktör på Aller Media, kommenterar beslutet:

”Eva-Stina Sandstedt har varit chefredaktör för Året Runt i snart tio år. Hennes insatser har varit helt avgörande för Året Runts utveckling och fortsatt starka position i branschen. Vi respekterar hennes beslut att stiga av i samband med flytten, men är glada att hon stannar och leder redaktionen tills flytten är genomförd i januari 2017.”

Sedan 2007 har Eva-Stina Sandstedt varit chefredaktör och ansvarig utgivare för Året Runt. Dessförinnan har hon bland annat arbetat på Gods & Gårdar, Land och Expressen.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Året Runt

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.