Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Arbetarbladet får ny ledarskribent

Publicerad: 19 Mars 2018, 11:43

Evin Ismail är ny ledarskribent på Arbetarbladet.

Mittmedia-ägda Arbetarbladet anställer sociologdoktoranden Evin Ismail som ny ledarskribent.


Ämnen i artikeln:

ArbetarbladetETC

Evin Ismail är doktorand i sociologi vid Uppsala universitet och forskar om IS nätpropaganda. Hon har också erfarenhet av att arbeta som verksamhetsutvecklare och lärare vid polisutbildningen. Från och med den 1 april är hon ledarskribent på socialdemokratiska Arbetarbladet i Gävle.

”Jag har länge följt Arbetarbladets ledarsida och anser att man där för fram en konsekvent, konstruktiv och medmänsklig socialdemokratisk hållning som det behövs mer av. I och med att vi är inne i ett valår så ser jag extra mycket fram emot att som ledarskribent få vara en del av, och att få bidra till, en opinionsbildning som går i den riktningen”, säger Evin Ismail.

ETC, Magasinet Arena och SvD Kultur har tidigare publicerat texter av Evin Ismail. Men Arbetarbladet är den första lokaltidningsredaktion som hon kommer att skriva för.

Jenny Wennberg, politisk redaktör på Arbetarbladet, kommenterar rekryteringen:

”Evin Ismail är en skicklig stilist och redan i dag en viktig och tydlig stämma i samhällsdebatten. Jag ser fram emot att fortsätta arbetet med att utveckla vår opinionsjournalistik, både digitalt och i print, tillsammans med henne.”

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

ArbetarbladetETC

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.