Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Anna Sönne lämnar Dagens Samhälle

Publicerad: 28 maj 2018, 10:02

Dagens Samhälles redaktionschef Anna Sönne lämnar mediebranschen för att bli chef för finansiell kommunikation på omsorgsföretaget Humana.


Ämnen i artikeln:

Dagens Samhälle

Anna Sönne har en lång bakgrund i mediebranschen. Hon jobbar idag som vice vd och redaktionschef på Dagens Samhälle, och har tidigare jobbat 13 år på Dagens industri, både som reporter och chef, bland annat som redaktionschef på di.se.

”Det här är ett otroligt spännande och roligt steg att ta. Välfärden är en av våra största framtida samhällsutmaningar och är något som de senaste åren intresserat mig allt mer, så att få möjlighet att ta mig an den här rollen och bli en del av omsorgsbranschen känns både rätt och mycket motiverande. Jag vill jobba med frågor som är viktiga för mig och som engagerar, det har jag hittat i Humana. Att jag också får en roll där jag får nytta av hela min bakgrund gör det förstås bara ännu roligare”, säger Anna Sönne i ett pressmeddelande.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Dagens Samhälle

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.