Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Anna Rastner till Mittmedia

Publicerad: 24 Oktober 2013, 07:33

Anna Rastner lämnar jobbet som redaktionschef för Expressen Digitala Medier för att bli redaktionell affärsutvecklingschef i Mittmedia. UPPDATERAD


Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Vi är enormt nöjda med att knyta Anna Rastner till Mittmedia. Hon är en erfaren medieledare med gedigen kunskap om digital utveckling. Anna kommer att ha en nyckelroll i vårt strategiska arbete och hon kommer till exempel direkt att leda  Mittmedias utveckling av webb-tv, säger Mittmedias redaktionella chef AnnaKarin Lith.

Anna Rastner har de senaste åtta åren jobbat på Expressen som bland annat tv-chef och ansvarig för alla digitala plattformar.

Vad vill du göra där som Mittmedia inte redan gör i dag?

Det måste jag få återkomma om. Jag har inte helt koll på allt vad alla titlar gör i dag.  Men jag är jätteimponerad av det jag har sett. Och jag tycker att Mittmedia verkligen jobbar på ett bra sätt.

På vilket sätt kommer du att göra avtryck för läsarna?

Förhoppningsvis kommer det att bli en bättre upplevelse för alla läsare/besökare/tittare på grund av såväl det jag, såväl som alla andra medarbetare, kommer att göra.

När börjar du?

Jag håller på att ta reda på det just nu. Men det blir så snart som möjligt.

Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.