Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Anna Lindberg: Utfrågningen kan leda till fler samarbeten

Publicerad: 8 April 2014, 04:48

Slaget om Rosenbad har gett mersmak. Så samarbete över koncerngränserna kan det bli mer av. I alla fall om NTM:s Anna Lindberg får bestämma.


I förra veckan frågade hon och Svenska Dagbladets politiske kommentator Göran Eriksson ut Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven.  Utfrågningen skedde inför publik i konferensanläggningen Renströmmen i Norrköping och sändes direkt. (Men går också att se här)

Jag tycker det gick bra, säger programledaren Anna Lindberg som till vardags ansvarar för digital utveckling inom NTM-koncernen.

Det känns som vi satt en egen ton, lite enklare och lite närmare, jämfört med vanliga partiledarutfrågningar.

I dag är det Moderaternas partiledare Fredrik Reinfeldt som ska svara på frågor. Platsen är nu Svandammshallarna i Uppsala. Sändningen startar 19.00 och går att se på UNT.se, Corren.se, NT.se och SVD.se.

Och statsministern kan bli en lite större utmaning menar Anna Lindberg.

Han är en väldigt slipad politiker som varit med på riksplanet väldigt länge och är väldigt verbal. Men vi tänker fortsätta med vår linje, att ställa enkla frågor och se till att få svar på dem.

Programmen, som har vinjetten Slaget om Rosenbad, är ett samarbete mellan de tre NTM-tidningarna och Svenska Dagbladet. Och Anna Lindberg tror att det kommer att fler koncernöverskridande projekt i framtiden.

Inte minst när det gäller mellan riks- och regionaltidningar. Vi är bra på olika saker och kompletterar varandra på det sättet.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.