Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Andreas Hall till Leeads

Publicerad: 11 December 2015, 07:59

Får ansvar för utvecklingen av Leeads affärer med publicister på den nordiska marknaden.


Ämnen i artikeln:

MTGUNT

Leeads är en marknadsplats för digital annonsering som i dag samarbetar med omkring 210 publicister inom olika intresseområden.

Med Andreas ombord får vi en riktigt stark resurs som kan media i allmänhet och morgonpress i synnerhet bättre än någon annan. Tillsammans kan vi utöka vårt samarbete med både befintliga och nya publicister”, säger Oskar Sardi, vd Leeads AB, i ett pressmeddelande.

Andreas Hall arbetar i dag som affärschef för EK-koncernen, där Eskilstuna Kuriren, Sörmlands Nyheter och Katrineholms-Kuriren ingår. Dessförinnan har han varit på MTG och UNT.

Hans uppdrag på Leeads gäller både den traditionella premiumaffären men också outsourcing av traffictjänster och utbildningar. Han tillträder tjänsten omgående.

Jag har följt Leeads från starten för 5 år sedan och varit imponerad av det de lyckats bygga upp och nu ska det bli spännande att vara med och ta oss till nästa nivå. säger Andreas Hall i en kommentar.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

MTGUNT

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.