Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Amelia får ny redaktör

Publicerad: 24 maj 2018, 05:27

Karin Nordin är ny redaktör på Amelia.

Bonnier-ägda Amelia har rekryterat Karin Nordin, tidigare chefredaktör på Solo och Shape Up, som redaktör. Hennes specialområden är skönhet och hälsa.


Ämnen i artikeln:

Aller MediaSolo

Karin Nordin kommer senast från Aller media och Baaam.se. Hon har bland annat en bakgrund som chefredaktör för de numera nedlagda Aller media-titlarna Solo och ShapeUp. Dessförinnan var hon skönhetsredaktör på tidningen Frida.

”Jag har följt Karins fantastiska jobb med Solo och ShapeUp under många år och hon är en superrekrytering i mina ögon. Hennes omtanke för målgruppen och hennes digitala kunskaper från Baaam, där hon senast jobbat, kommer vara en stark kraft på redaktionen”, säger Maria Sognefors, chefredaktör på Amelia.

”Amelia är ett enormt starkt, brett och varmt varumärke och en tidning som jag läst i många år och även inspirerats av när jag själv arbetat. Att få jobba med Amelia och den här målgruppen är en dröm”, säger Karin Nordin, som tillträder den 20 augusti.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Aller MediaSolo

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.