Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Alma Talent köper Personal & Ledarskap

Publicerad: 7 november 2017, 07:12

Personal & Ledarskap är en tidskrift inom personal och human resources. Den utkommer med tio nummer per år och är Sveriges hr-förenings medlemstidning.

Alma Talent tar över ytterligare titel – Personal & Ledarskap ska göras av förlagets juridikredaktion.


Ämnen i artikeln:

Alma TalentStockholm

I början av oktober tog Alma Talent över Medievärlden. Nu gör mediekoncernen ytterligare ett förvärv. Denna gång av hr-tidskriften Personal & Ledarskap.

I samband med förvärvet får tidningen Christina Öst som ny chefredaktör. Christina Öst är i dag chefredaktör för Alma Talents två titlar inom juridikområdet, Lag & Avtal och Arbetarskydd.

– Vi har redan dragit igång arbetet med att utveckla Personal & Ledarskap och jag ser en stor utvecklingspotential i varumärket. Alma Talent är offensivt och kommer att satsa ordentligt på titeln, säger Christina Öst.

Personal & Ledarskap består i dag av en papperstidning, nyhetsbrev och sajt. Nästa månad, när årets sista pappersutgåva kommer ut, ska Personal & Ledarskap visa upp en ny kostym.

Ulf Magnusson, vd för Alma Talent, tycker att förvärvet kompletterar förlagets övriga titlar väl:

– För Alma Talent betyder affären att vi får ett unikt erbjudande inom arbetsmiljö, ledarskap och arbetsrätt.

Personal & Ledarskap ägs i dag av Kent Seifors på Epok Media.

–Vi har följt Lag & Avtal i alla år. Det är en mycket bra tidning som tangerar Personal & Ledarskaps ämnesområden. Jag ser stora fördelar med att de blir systertidningar, säger Kent Seifors.

Personal & Ledarskap flyttar till Alma Talents lokaler på Fleminggatan 7 i Stockholm där koncernens övriga titlar sitter.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Alma TalentStockholm

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev