Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Aller media hämtar från Aftonbladet

Publicerad: 5 november 2018, 09:27

Emil Karlsson Lagnelius. Foto: Pressbild

Den profilerade Aftonbladet-redaktören Emil K Lagnelius går till Hänt-gruppen för en roll som digital chef.


Ämnen i artikeln:

Hänt-gruppenAller Media

Emil Karlsson Lagnelius har en mångårig bakgrund på Aftonbladet. Sedan debuten på Sportbladet år 2004 har han haft flera olika uppdrag på tidningen. Nu senast som redaktör för Sportbladet Plus. Emil Karlsson Lagnelius har också erfarenhet av att ha arbetat på Värmlands Folkblad, DN och Expressen.

”Emil är en digital journalist med spetskompetens som kommer tillföra mycket i vårt utbud framåt. Han är dessutom en erkänt skicklig redaktör med öga för vad publiken vill ha. Med vårt kommande fokus på en mix av öppet och betalt innehåll blir det spännande att se honom in action i en ny genre”, säger Tobias Wixtröm.

På Aller media får Emil Karlsson Lagnelius den nyinrättade rollen som digital chef inom Hänt-gruppen, där sajten hänt.se samt tidningarna Hänt Extra, Hänt i Veckan, Veckans NU och TV-Guiden ingår.

”Jag har haft underbara år på Aftonbladet, men när Hänt och Aller media erbjöd mig den här spännande tjänsten var det självklart att tacka ja. Jag ser en stor potential i Hänt och det känns oerhört inspirerande att få vara med på resan”, säger Emil Karlsson Lagnelius, som tillträder i januari.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Hänt-gruppenAller Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News