Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag27.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Aller lägger ned sex sajter – startar en ny gemensam

Publicerad: 7 Mars 2019, 09:15

En del av redaktionen som gör allas.se Susanne Lindén, intervjuad i artikeln, sitter i mitten på bilden. Foto: Christian Uhlin

Aller Media lanserar en ny gemensam sajt för sex av tidningens titlar. De kommer nyanställa personal framöver.


Ämnen i artikeln:

AllerÅret Runt

Aller Media lägger ned sex sajter: Allers, Allas, Året Runt, Hemmets Veckotidning, Antik & Auktion och Matmagasinet. Samtidigt startas en ny sajt, Allas.se, som ersätter de sex titlarna, skriver Dagens Media.

Målgruppen för sajten är kvinnor i ålder 40 till 59 år och innehåller ska kretsa kring mat, hälsa, mänskliga öden, relationer, nöje och DIY.

Det blir inga uppsägningar till följd av sammanslagningen säger Susanne Lindén, ansvarig utgivare för Allas.se, till Medievärlden.

– Nej, tvärtom, vi anställer. Vi har en redaktion som vi gjort om till den här satsningen med ett större digitalt fokus, säger hon.

Det är dels personer som jobbar med satsningen under förberedelserna som hon avser med nyanställningar. Men Allas.se kommer också gå ut med jobbannonser inom kort, säger Susanne Lindén.

Lucas De Vivo

Reporter

Ämnen i artikeln:

AllerÅret Runt

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.