Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag30.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Alice Teodorescu lämnar GP

Publicerad: 1 April 2019, 06:56

Alice Teodorescu anställs av Moderaterna och lämnar därmed Göteborgs-Posten. Adam Cwejman tar över som politisk redaktör för tidningen.


Ämnen i artikeln:

GP

Alice Teodorescu ska utveckla moderaternas politik. Därför lämnar hon tjänsten som politisk redaktör på GP, som hon haft sedan 2015. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

”Det är vemodigt att lämna och samtidigt spännande att börja något nytt. Ledarsidan har betytt mycket för mig under de gångna åren och jag hoppas och tror att vårt arbete har gjort skillnad! Det har varit en ynnest att få arbeta tillsammans med några av Sveriges vassaste skribenter på ledarsidan och jag är mycket stolt över det vi åstadkommit. Ett stort tack också till Peter Hjörne som alltid stått upp för oss”, säger Alice Teodorescu i ett uttalande.

Hon ersätts av Adam Cwejman, som varit ledarskribent på tidningen i fyra år.

”Det känns väldigt roligt att leda Göteborgs-Postens politiska redaktion i en tid som denna. Politiskt befinner sig inte bara Göteborg utan hela Sverige i en förändringens tid och det finns gott om utrymme för oss att kommentera och driva opinion” säger Adam Cwejman i en kommentar.

Adam Cwejman tillträder sin tjänst direkt.

Lucas De Vivo

Reporter

Ämnen i artikeln:

GP

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.