Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Alice Bah Kuhnke besöker Sundsvalls Tidning

Publicerad: 16 mars 2017, 12:11

Karin Näslund.

I eftermiddag tar Sundsvall Tidning emot Alice Bah Kuhnke för att diskutera journalistik och mediepolitik. "Det är roligt att hon visar ett genuint intresse för journalistik", säger Karin Näslund.


Ämnen i artikeln:

Sundsvalls TidningAlice Bah KuhnkeMittmedia

Kultur- och demokratiministern besöker redaktionen på Sundsvalls Tidning under eftermiddagen som en del av sin politiska turné i Västernorrland.

– Det är roligt att hon visar ett genuint intresse för journalistik, både lokal och nationell, samt dess möjligheter och villkor. Vi ser fram emot besöket och är glada att hon tar sig tid, säger Sundsvalls Tidnings ansvariga utgivare Karin Näslund till Medievärlden.

– Vi vill visa upp den bredare verksamheten inom Mittmedia. Utvecklingsenheterna sitter i Sundsvall och där är vi verkligen i framkant med den tekniska journalistiken.

Hur förbereder ni er inför besöket?

– Vår kulturredaktör ska intervjua henne. Vi ser det som en möjlighet att lyfta våra egna funderingar kring journalistik och mediepolitik. Medieutredningen kan man prata länge om. Dessutom vill vi prata om generella frågor som hot mot journalister, vilket vi inte är skonade från.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev