Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Aftonbladetchefer startar strategisk videobyrå

Publicerad: 11 September 2015, 06:56

Think Agency ska hjälpa kunder med strategiska beslut när det gäller att jobba med rörligt material på nätet. Bakom bolaget står bland annat två före detta Aftonbladetchefer.


Magnus Zaar, chef för Aftonbladet TV fram till i våras och Simon Madeling, före detta kommersiell produktchef på Aftonbladet TV har tillsammans startat bolaget Think Agency.

Ambitionen är att vara en strategisk partner för såväl varumärken, annonsörer som mediebolag som ska börja med rörlig bild online.

Just nu är det viktigt för kunderna att ha någon som kan ta helhetsansvar och hantera strategi, produktion, distribution och monetisering av rörlig bild i såväl förtjänade, köpta kanaler och ägda kanaler, säger Simon Madeling, vd för det nya bolaget i ett pressmeddelande.

Bland uppdragsgivarna finns Handelsbankens ekonomikanal EFN, svenska lokaltidningsuppstickaren Flow Network och engelska The Telegraph. Nya kunder är enligt Magnus Zaar på väg in. Både i Sverige och i Storbritannien.

Sigrid Tollgård, senast anställd på ITV Studios, har också rekryterats som projektledare. Ytterligare två nyckelpersoner med digital kompetens kommer att anställas i under de närmaste veckorna.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.