Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag23.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Aftonbladet skänker en krona för varje tittare

Publicerad: 26 November 2014, 13:33

Den 6 december sänder Aftonbladet Klas Ingessons minnesturnering. För varje startade ström skänker tidningen en krona till en nystartad stiftelse, Hedra Klas Ingesson.


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Turneringen spelas på Elfsborgs hemmaplan och har som syfte att samla in pengar till stiftelsen Hedra Klas Ingesson. För varje startad ström av Aftonbladets sändning skänks en krona till stiftelsen.

Fyra lag deltar. VM-laget från 1994, TV-laget, ett lag med Elfsborgs-profiler och ett lag som är sammansatt med spelare från de klubbar där Klas Ingesson spelat under sin karriär.

Vi är mycket glada över äran att få sända minnesturneringen, och hoppas på tusentals tittare. Ingesson var en unik människa både på och utanför planen, och det är kul att vi tillsammans med Unibet kan vara med och bidra till denna stiftelse, säger Tobias Wixtröm, sportchef på Aftonbladet tv i en kommentar.

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.